MoQ

Nummer 1

Monique van den Broek-van den Hout. Daarvoor was zij reeds 25 jaar actief in de modebranche. In eerste instantie richtte zij zich primair op vrouwen van 40 jaar en ouder met Noord-Europese maten.

Door levering in de maten 34 t/m 52 en alle tussenmaten blijkt de kleding echter ruimschoots aan te spreken in alle leeftijdscategorie√ęn.

MOQ ontwerpt, vervaardigt en levert de kleding het hele jaar door aan haar klanten: modewinkels van kwalitatief hoog niveau.

Het gehanteerde leveringsconcept, de aanpak en interactie met de winkels garandeert voortdurende vernieuwing en een zeer laag risicoprofiel voor de afnemers.

Het doel van de onderneming is om mooie, kwalitatief hoogwaardige kleding te vervaardigen. Met een comfortabele pasvorm, die de mooie lijnen accentueert en de mindere camoufleert. Kleding waarin de stem van de klant wordt vertaald en zij zich prettiger voelt.

Mooie exclusieve stoffen van hoogwaardige kwaliteit, comfortabel meervoudig gebruik en betaalbaarheid vormen de basis voor de collecties. Hierbij worden steeds meer van de toegepaste stoffen door MOQ zelf ontworpen.

Ga naar MOQ