Over SiMode

SiMode is een exclusieve damesmodezaak gevestigd aan het Gedempte Zuiderdiep in de binnenstad van Groningen, op een gezellige plek die ook wel het Mont Martre van deze bruisende stad genoemd wordt. De merken die u bij ons vindt zijn luxe en modieus. Zowel voor een zakelijke outfit, als voor een feestelijke of casual dracht kunt u bij SiMode terecht. Voor de vrouw die van persoonlijk advies houdt, nemen we graag de tijd.

Onze speciale services

Ons enthousiaste, professionele team staat tot uw beschikking van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00u tot 18.00u. Maar op afspraak bent u ook buiten deze tijden welkom.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om buiten openingstijden een gezellige middag of avond bij SiMode te boeken, bijvoorbeeld met collega’s of vriendinnen, waarbij wij desgewenst zorgen voor een fantastische catering, aanwezigheid van een schoonheidsspecialiste en mannequin(s), om in een ontspannen sfeer optimaal met elkaar te genieten van persoonlijke aandacht en advies op het gebied van mode, stijl en kleur.


We hopen u gauw te mogen verwelkomen,


Simone

SiMode

persoonlijke aandacht

SiMode

enthousiast & professionel